Eeuwen geleden dat ik hier nog eens iets heb achtergelaten. Maar zo ben ik wel, vol enthousiasme iets starten en dan na een aantal maand het een beetje laten verslunsen om dan nog weer even later, er weer helemaal in te vliegen. Story of my life, vrees ik. Het is een beetje alles of niets bij mij en weinig ertussen. Het betekent alleszins niet dat de liefde voor het schrijven over was. Dus daarom een korte update: met mij gaat alles goed, al is er de laatste tijd wel het één en ander veranderd in mijn leven. Ik ben terug vrijgezel en heb dus jammer genoeg ook afscheid moeten nemen van mijn pluskindje en plushond. Niet evident maar soms gaan de dingen nu eenmaal niet zoals je zou willen. En soms is dat niet slecht, zo’n schop onder je kont krijgen. Het is een moment om eens stil te staan bij je eigen gedrag, wie je bent en hoe je zou willen zijn. En dat kan volgens mij alleen maar positief uitdraaien.

We doen het alleszins niet slecht, Guus en ik. Ik heb nu weer wat meer tijd om de dingen te doen die ik graag doe en die de laatste tijd een beetje ondergesneeuwd raakten. En ook Guus laat het niet aan haar poezenhartje komen en geniet volop van haar nieuwe crib.

Genoeg over ons, hoe is het daar aan de andere kant? En met een ‘goed’ neem ik geen genoegen. Hoe gaat het echt? Welke dromen jaag je achterna? Waar lig je ’s nachts van wakker? Welke wens zou je het allerliefst in vervulling zien gaan? Heb je ergens hulp bij nodig? Antwoorden mag altijd onderaan bij de reacties, via mail, sms of gele briefkaart. Bestaat dat laatste überhaupt nog? Voor de jongeren onder ons die hun wenkbrauwen fronsen bij de woorden ‘gele briefkaart’, dit artikel: alles  over briefkaarten en andere ouwemensendingen.

Vakantiegroetjes,

Liesbeth